Een player

5. Een player, die de gemaakte content voor die locatie kan afspelen.

 

Bij FCA werken al meer dan 26 jaar met Scala software, het meest innovatieve en gebruikersvriendelijke software pakket op de markt in onze ogen. Buiten Scala werken we ook met FCA light, een vrij nieuw narrowcasting pakket wat werkt op zeer goedkope players die gebouwd zijn op Rasberry pi 4 hardware.

Doordat we allebei deze software toepassingen leveren, kunnen we voor u als eindgebruiker altijd een mooie narrowcasting oplossing bieden tegen elk budget.

Buiten het verschil in prijs van beide pakketten zit er ook verschil in gebruik en mogelijkheden.

FCA Light systeem
FCA light is een goedkope oplossing waarmee we mooie narrowcasting kunnen maken in jouw huisstijl. Het heeft bijna alle mogelijkheden die Scala ook biedt echter regelen wij de bediening van het gehele systeem. Je hoeft als eindgebruiker alleen maar aan te geven welke content wanneer getoond moet worden en wij doen de rest. Buiten de Cloud kosten van 12,50 per maand komen er nog de kosten van de uren die wij werken bij. Wij werken aan het plaatsen van content en het plannen en maken ervan.

FCA met Scala
Met Scala heeft u een eigen login op ons cloudsysteem.
Je kunt zelf, indien gewenst, content plaatsen en content aanmaken via templates die wij voor jou vervaardigd hebben in jouw huisstijl. Ook weer- en nieuwspagina’s kunnen we weergeven in jouw huisstijl. Verder kunnen we koppelingen bouwen met data die elders in jouw netwerk beschikbaar is.

Scala geeft daarnaast de mogelijkheid om presentaties interactief te maken doormiddel van touch. Bovendien is het mogelijk om met een player tot maximaal 6 verschillende monitoren tegelijk aan te sturen met elk verschillende content. Ook speciale LEDwall projecten kunnen we met Scala pixel precies aansturen. De Cloud kosten van Scala zijn dus ook hoger dan van FCA light. De kosten zijn afhankelijk van aantal players die we moeten beheren. Het is ook mogelijk om alle Scala software, content manager, designer, mediaserver en player zelf in te kopen en een eigen netwerk op te zetten on site. Hierbij kunnen wij je informeren en ondersteunen bij de uitrol van een dergelijk project.

De keuze is dus afhankelijk van een aantal factoren:

  1. Hoeveel players heb je nodig?
  2. Hoe vaak wisselt de content?
  3. Wil je zelf de content beheren en maken?
  4. Heb je wensen dat gekoppelde informatie uit eigen database/site moet worden getoond?
  5. Werken er meerdere personen aan het systeem?