NARROWCASTING SOFTWARE

Bij FCA werken al meer dan 26 jaar met Scala software, het meest innovatieve en gebruikersvriendelijke softwarepakket op de markt. Buiten Scala, wat wij FCA-pro noemen, werken we ook met FCA base en FCA light. Wij kunnen hierdoor dus narrowcasting aanbieden op bijna elk type hardware. Of er nu een: Android, Linux, Raspberry PI OS of Windows systeem is, wij hebben overal software voor die we remote kunnen bedienen.Via internet kunnen we content plaatsen, updaten en beheren.

FCA LIGHT SYSTEEM
FCA Light is een goedkope oplossing.
 Deze speler kan filmpjes en foto’s tonen De player wordt via de Cloud geüpdate. 
Deze speler werkt op Android OS en in sommige schermen zit al hardware om met deze software te werken. 
Dit alles maakt de aanschaf erg goedkoop en interessant voor grote projecten met veel schermen die statische content tonen.

FCA BASE
Met het FCA Base systeem heeft u een uiterst betrouwbare budgetvriendelijke media player in huis die ook nog eens beschikt over een 45 tal apps. Denk hierbij aan weer, nieuws, qr-code, agenda, countdown, klok enz. Met dit systeem is het voor ons eenvoudig om content rechtstreeks van YouTube naar de player te zetten. De player kan ingesteld worden zodat deze alle content van een bepaald Dropboxaccount afspeelt. Dynamische content is niet mogelijk. Maar wij maken in onze studio content die we omzetten naar film waardoor de content toch dynamisch is. FCA beheert dit systeem graag voor je. Je hoeft alleen aan te geven wat er op het scherm moet komen en wij zorgen voor de rest. Het plaatsen van de aangeleverde content zit in het abonnement. Door ons content laten maken, behoort zeer zeker ook tot de mogelijkheden.

FCA PRO
Met FCA Pro (Scala) heb jij een eigen login op onze ContentManager. Je kunt zelf, indien gewenst, content plaatsen en content aanmaken.  Via templates die wij voor jou vervaardigd hebben in jouw huisstijl kun je zelf eenvoudig berichten maken voor je presentatie. Ook weer- en nieuwspagina’s kunnen we weergeven in jouw huisstijl. Verder kunnen we koppelingen bouwen met data die elders in jouw netwerk beschikbaar is.

FCA Pro geeft daarnaast de mogelijkheid om presentaties interactief te maken doormiddel van touch. Bovendien is het mogelijk om met een player tot maximaal 6 verschillende monitoren tegelijk aan te sturen met elk verschillende content. De content is schaalbaar wat deze player ook erg geschikt maakt voor LEDwall projecten. De Cloud kosten van Scala zijn hoger dan die van FCA Light en Base. De kosten om content te maken is, door de slimme manier van werken met Scalascripts en Scalatemplates een stuk lager. Het is ook mogelijk om alle Scalasoftware, de contentmanager, designer en player zelf in te kopen en een eigen netwerk op te zetten. Hierbij kunnen wij je ondersteunen bij de uitrol van een dergelijk project.